Wachtlijst!

Wanneer u zich aanmeld vanaf nu, week 45 2021, wordt uw hulpvraag betreft uw kind op de wachtlijst geplaatst en vanaf Januari 2022 wordt er gekeken wanneer er opgestart kan worden. Hierover zal in Januari 2022 contact met u over worden opgenomen.

Kijk op LEF

LEF Ergotherapie vindt het belangrijk om zorg op maat te bieden aan ieder mens die beperkingen ervaart in het dagelijks leven. LEF Ergotherapie adviseert en behandelt de cliënt zowel in de praktijkruimte, als daar waar een eventueel probleem zich voordoet.

LEF Ergotherapie heeft kwaliteit van het professioneel handelen hoog in het vandaal staan en neemt ook de verantwoordelijkheid voor het constant verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening. Het is een continu proces van leren en gebruik te maken van nieuwe inzichten, kennis en informatie. Deze inzichten, kennis en informatie wordt verworven door het volgen van scholingen/cursussen en het blijven volgen van de nieuwe vakliteratuur die wordt gepubliceerd. Daarnaast is LEF Ergotherapie lid van:

  • Ergotherapie Nederland (EN): EN is de beroepsvereninging van en voor ergotherapeuten in Nederland;
  • Kwaliteitsregister Paramedici: Dit is een vrijwillig register voor ergotherapeuten en andere paramedische beroepsgroepen. Het doel van het register is het zichtbaar maken van de kwaliteit van de betreffende beroepsoefenaar aan het publiek, werkgevers en verzekeraars. Er wordt periodiek (elke vijf jaar) geregistreerd of een paramedicus beschikt over actuele kennis en ervaring;
  • KETP: KinderErgoTherapiePraktijken Nederland is een landelijk dekkend kwaliteitsnetwerk met meer dan 75 aangesloten vrijgevestigde kinderergotherapiepraktijken. De aangesloten therapeuten bieden kinderergotherapie aan op eenduidig en hoog kwaliteitsniveau;
  • NSSI: Nederlandse Stichting voor Sensorische Informatieverwerking. Aan de stichting zijn therapeuten verbonden die een opleiding hebben gevolg in Sensorische Informatieverwerking.
Logo Ergotherapienederland G Logo Ergotherapienederland G
Logo Kp G Logo Kp G
Logo Ketp G Logo Ketp G
Logo Nssi G Logo Nssi G

Contact

LEF Ergotherapie
'Welzijnscentrum de Roerdomp’
Roerdomplaan 6
3084 NM Rotterdam
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2012-2020 LEF Ergotherapie. Alle rechten voorbehouden  |  Design & Development Ministerie van Visuele Zaken.